Voor de pers

Rente.nl is dé vergelijkingssite voor spaar-, leen- en hypotheekrentes. Naast de vergelijkingen op onze site doen we zelf ook regelmatig onderzoek naar renteontwikkelingen en spaar-, leen en hypotheekproducten. Hierover publiceren we op het Rente.nl blog en versturen we persberichten naar onze mediarelaties.

Missie Rente.nl

Ons streven is consumenten te helpen de beste keuzes te maken voor hun spaar-, leen- en hypotheekproducten. Rentetarieven zijn hierbij een belangrijk aspect, maar de voorwaarden zijn minstens zo belangrijk. Daarom bieden we naast heldere, eenvoudige renteoverzichten ook de mogelijkheid producten uitgebreid te vergelijken op voorwaarden en kenmerken. Zo kan elke consument zelf het product kiezen dat bij hem of haar past.

Perscontact Rente.nl

Ben je journalist en heb je vragen over Rente.nl of onze persberichten? Dan kun je contact opnemen met onze woordvoerder Teun van Mullekom.
Telefoon: 040 – 751 3968
E-mail:

Locaties

De hoofdlocatie van Rente.nl is gevestigd op de Willemstraat 1K in Eindhoven.

Wij beschikken ook over een nevenvestiging in Hilversum. Voor interviews wordt veelal de locatie in Hilversum gebruikt. Voor meer informatie en interviewaanvragen kun je contact opnemen met onze woordvoerder.

Recente persberichten van Rente.nl